Hjelper Deg Med å Få En Bedre Forståelse Av Hunder Med Enkle Tips

Din hunden er din best venn, for bedre eller verre. Når han chews opp en boks av ansikts vev, alt du kan gjøre er å le. Når han snuggles inn i skurken i ryggen om natten, kan du føle deg elsket. Å betale ham tilbake for gleden han bringer deg, Les denne artikkelen og lære alt du kan.

Helt likt folk nød stamgjest årlig physicals, hundene nød det likt ting. Tydelig, hundene dont ‘ snakke, så den kan hard å regne ut når de ‘ har problemer med deres ben eller tenner. Får din hunden avkrysset opp opp på årlig ville tillate du å vite hvis der er alle problemer.

Hvis du tenker på å få en ny hund for familien din, være sikker på at du er forberedt på dette engasjementet. Mindre hundene ville forlange det vil si en 14-16 år forpliktelse, og større hundene ville forlange det vil si 10 år. Hvis du er ikke ferdig å egen hunden for dens hel livet, så velger ikke en hunden som pet.

Ta din voksne hund til veterinæren minst en gang i året. Veterinæren vil sjekke om hundens vaksiner oppdatert. I tillegg vil veterinæren sjekke hundens tenner og vitale tegn. Hvis noen store helse- eller atferdsproblemer kommer opp mellom årlige kontroller, bør du se veterinæren tidligere.

Hunden din trenger et hundehus hvis det kommer til å være ute i kaldere temperaturer. Ugunstige værforhold kan være skadelige for bæsjen din, forårsaker sykdommer, angst og dårlig oppførsel. Beskytt ham alltid mot vind, sol og regn ved å sørge for at han har et tørt ly å gå til.

Vær sikker på at en tapt hund kan returneres til deg ved å gi ham litt identifikasjon. En måte å gjøre dette på er å alltid ha hunden din på seg en krage, og sørge for at kragen har en identifikasjonskode festet. Ta med hundens navn og informasjon om hvordan du kontakter deg. Hunden kan også få en mikrobrikke implantert i den.

Hvilke nye lover eller forskrifter om kjæledyr vil påvirke deg? Hold øye med potensielt restriktiv lovgivning om hunder. Noen ganger kan folk feilvurde en rase. Snakk for hundeeiere som er ansvarlige ved å snakke med lokale tjenestemenn.

Hvis din hunden er liggende å får Burs inne hans belegge, oppbevare en kanne av Crisco inne din kjøkken skap. Neste gang du merker en bur, sette hansker på å beskytte deg selv og jobbe Crisco rundt til du kan snuse på bur ut. Gi ham en fin sjampo for å få forkorte ut senere.

Mens mennesker kan dømme oss, vil en hund aldri. Han vil stadig elske deg, selv når du forsømmer hans beste interesser. Når det er sagt, du har lest denne artikkelen fordi du aldri ønsker å gjøre noe som skader ham, så bruk disse tipsene hver dag og gjøre livet så glad som han gjør din.