Hund 101: Viktige Fakta Om Hundepleie

Hunder har blitt ansett som menneskets beste venn i tusenvis av år. Det elskelige dyret som du tenker på som medlem av familien, har evnen til å tjene i mange kapasiteter. Denne artikkelen skisserer noen av måtene hunder har vært nyttige for mennesker tidligere, og tjener fortsatt og viktig formål i dagens verden.

Se på subsidiert helsetjenester for hunden din hvis pengene er stramme. Mange lokalsamfunn, i samarbeid med grupper som SPCA tilbyr rabatterte tjenester som har vist seg uvurderlig for hundeeiere. Se på å få hunden spayed eller kastrert og vaksinert for en brøkdel av veterinær kostnader på en sponset hendelse sannsynligvis i nærheten til deg. Bare kontakt SPCA eller et dyrehjem i byen din.

Klem hunden din, men ikke kyss ham. Din hundene ‘ munn er riktig skitne for alle gitt tid. Hundene ville spise deres egen sløseri, spise opp på søppel, og slurk vann rett fra din toilet. Den ordtak det hundene ‘ munn er mange renset enn en human ‘ er folklore. Dette er absolutt en myte!

Hvis du tenker på å få en ny hund for familien din, være sikker på at du er forberedt på dette engasjementet. Mindre hundene ville forlange det vil si en 14-16 år forpliktelse, og større hundene ville forlange det vil si 10 år. Hvis du er ikke ferdig å egen hunden for dens hel livet, så velger ikke en hunden som pet.

Hvis valpen eller hunden din stadig tygger på møblene dine, kan du investere i noen tyggeleker. Spred dem rundt gulvet, spesielt rundt bena på sofaen og endebordene. Vær begeistret for tilbudene dine om å leke med chewies med hunden din for å oppmuntre til hyppig bruk. Dette burde til slutt avskrekke ham fra å chomping møblene dine.

Hvis din hunden har lopper, og de falle av hans belegge onto din gulvet, tomrom seg opp. Men husk at lopper er ganske bra unnslippe kunstnere, så du trenger å kaste ut posen umiddelbart etter at du er ferdig. For å være på den sikre siden, tape posen helt lukket før du tar den ut til papirkurven din kan.

Hold hunden i god form. Han kan lide med de samme vektrelaterte problemene som du kan, så sørg for at han får rikelig med sunn trening og spiser et godt balansert kosthold. Husk at turgåing vil være til nytte for deg også, så gjør det til en del av din daglige rutine sammen for å være lykkeligere og sunnere.

Du kan bli fristet til å bruke din favoritt hår sjampo på hunden din, men dette bør ikke gjøres. Human simulere kanne anledning hunden hud å tørke av. I stedet, finner en kvalitet simulere det er fremstilt for hundene. Når du bad hunden din, sørg for å skylle alle rester ut av pelsen hans.

Å vite bakgrunnen til forskjellige hunderaser kan hjelpe deg med å velge hvilken type hund som passer din livsstil. Enten du leter etter en lapdog eller en jaktpartner, gir denne artikkelen verdifull informasjon. Husk tipsene du har lært her når du besøker oppdrettere og plukker ut en valp.