Tenker Du På å Få En Hund? Finn Nyttig Informasjon Her

Omsorg for hunden din er et stort ansvar. Hundens er som barn, med forskjellige lyder og behov. Å bli en god hundeeieren er lett hvis du er motivert og har nok tid. Vil du ha råd? Les videre.

Pass på å holde hunden kjølig mens du reiser i løpet av sommeren med bil. Selv med din luften-forfatning opp på, hunden kanskje bli over-oppvarmet inne hans pet bærer. En enkel og rimelig mottiltak er frysing noen gallon mugger med vann og plassere dem i nærheten av ham hvor han kan krølle opp og avkjøles.

Hvis du tar med hunden din på tur, må du sørge for at du har et nylig bilde av dem tilgjengelig. Dette lar deg ha et bilde av ham hvis han går seg vill.

Hold hunden i god form. Han kan lide med de samme vektrelaterte problemene som du kan, så sørg for at han får rikelig med sunn trening og spiser et godt balansert kosthold. Husk at turgåing vil være til nytte for deg også, så gjør det til en del av din daglige rutine sammen for å være lykkeligere og sunnere.

Utleie din hunden chew noe rawhide snarere enn kjøtt ben. Real bein kan bryte seg inn i biter som deretter kan bli farlig på grunn av hvor skarpe og små de kan være. Rawhide er helt frisk og forbedrer tennene, og derfor er å foretrekke fremfor dyre bein.

Pet bekledning og dag-bekymre tjenestene er en milliarden dollar firmaet, så sikre du bli din pengene ‘ verd hvis du har å avreise hjem uten din hunden. Selv om hunde bur tilbyr interessante muligheter til å sosialisere, vil hunden din bli lykkeligere med kjente omgivelser. Grundig sjekke referanser for en sitter-service og holde ham i sitt eget hjem hvis det er mulig. Ellers, putte seg inne en navn Kennel og sjekk opp opp på seg ofte

Når gjør en hunden næringen utvalg, det billig ting er sjelden det best valget. Din hunden ville høste fordel av spising rask, kvalitet næringen. Denne kanskje mening det du har å lønn en høyere pris, bortsett fra du ville vite din hunden mottar alle av det næringsstoffet han nødvendig.

Å beskytte din hunden i tilfellet han er bortkommet eller stjålet, har en microchip inngrep implantert av din vet. Disse praktiske brikkene lagrer data som kan hentes av en ly eller dyr offiser og brukes til å kontakte deg. De er smertefri å putte inne og tilbud fred i sinnet for det pet beiler!

Respekter kjæledyret ditt. Når ut opp på en gå, ikke Force din hunden å påvirke hverandre gjensidig med andre mennesker eller dyrene hvis han ønsker ikke å. Det er en grunn til at hunden kanskje ikke ønsker å komme for nær, og det er viktig at du lytter til ham. Hvis du prøve og lage seg påvirke hverandre gjensidig, din hunden kanskje begynne å gjerning ut over tid.

Du må ta ansvar som hundeeieren på alvor. Din hunden ‘ sunnhet og lykken avhenger av din bekymre inne akkurat det på samme måte idet helsen og lykken av en barn. Det er mye arbeid, men du har det som trengs. Hvis du nød hjelpe, rettferdig bruk denne gjenstand og gir din hunden omsorgen den nødvendig.