Velge Og Eie En Hund

Tenker du på å få deg en hund? Noen mennesker har en tendens til å føle seg overveldet når det gjelder en hundeeiers ansvar. Tanken på en hund som alltid vil oppføre seg dårlig, krysser noen menneskers sinn. Følgende informasjon gir deg mange tips for å trene hunden din riktig.

Hvis du er i markedet for en ny valp, sørg for at du vil ha nok tid til å vie til sin trening. I gjennomsnitt må du ta en ung hund utenfor for å gjøre sin virksomhet åtte ganger om dagen, og det kan ta mye bort fra tidsplanen din. Trening tar mer tid og tålmodighet enn de fleste innser.

Har du en «rynkete» hund, som en bulldog? I så fall må du være samvittighetsfull om pleieprosessen for å holde kjæledyret rent. Etter at du har børstet, ta en baby tørk og bruk den til å komme inn mellom brettene på kroppen. Sørg for at du får dem helt tørre etter å ha gjort det.

Velg og velg når du skal stelle hunden din. Du ønsker ikke å forsøke grooming når kjæledyret ditt er i spesielt spretten humør, fordi prosessen ikke vil gå bra. I stedet, gjør det bare når hunden din er rolig og sliten, som etter at du har tatt ham for en spesielt lang tur.

Lær hunden din å bli opplært, selv om du ikke har tenkt å bruke mye tid på spesielle triks. En hund må forstå hjemmets grunnleggende hierarki og bør være forberedt på å lytte og lære gjennom hele sitt liv. Øv på det grunnleggende som «sitte» og «ned» i begynnelsen og introdusere noe nytt innimellom.

Hvis du ikke har noen ørerengjøringsløsning på hånden, kan du bruke en babyslett i stedet. Bare vikle den rundt tuppen av fingeren og tørk av innsiden av ørets overflate. Bare gå så langt som fingeren din lett kan passe. Ikke bruk Q-tips, da de kan skade øret.

Planlegg en veterinær sjekk for den nye hunden din. Snarest du bringe din ny hunden hjem, lage en utnevnelse med din vet. Din vet kanne lage sunnhet anbefalinger, sikre det vaccinations er helt til dato og hjelpe med opprettholdelsen artikler like loppe bekymre og lated kosten. Samtalen med en vet om din hunden tilværelse spayed eller neutered. Det er mange hjemløse hunder og du ikke ønsker å gjøre problemet verre.

Hundetrening krever at du er konsekvent. Når du bestemmer deg for å etablere en regel for hunden din, ikke gjør noen unntak. Sørg for at alle hjemme hjelper deg med å håndheve regelen og oppmuntre gjestene dine til ikke å la hunden hoppe på dem eller ikke anerkjenne hunden din når den bjeffer.

Å være kjæledyrseier kommer med mye ansvar. Du kan faktisk føle at du jobber hardere med å ta vare på kjæledyret ditt enn du gjør på din vanlige jobb! Gjennom denne artikkelen kan det være lettere å erobre hundeproblemer. Implementer disse tipsene, og din oppgave med å eie et kjæledyr vil snart føles forenklet!